Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

AFEGIDES TRES FIGURES NOVES DINS EL PRIMER EQUIP

Canvis en l'staff auxiliar del cos tècnic

La presentació del Primer Equip de l'Europa en el seu primer dia d'entrenament de pretemporada va afegir cares noves a les que els socis i aficionats esperaven veure d'inici. Dos canvis en el cos tècnic (dins l'staff auxiliar) i un nou davanter van ser les sorpreses pels presents ahir a la tarda al Nou Sardenya en un acte senzill i íntim.

 

A nivell de jugadors, un nou nom es va afegir a la plantilla a mode, podriem dir, de setena incorporació. Marc Gallart, alt (un metre i noranta centímetres) i jove davanter centre (de només 20 anys) procedent del Masnou, intentarà convèncer Pedro Dólera durant tot l'estiu per completar una tripleta de puntes nats que podria comptar, si així ho consideren els tècnics a finals d'agost amb Cebri, Javi Sánchez i el propi Gallart.

 

Les altres dues novetats arriben dins l'staff. La més destacada, la figura del nou delegat del Primer Equip en la persona d'Albert Benet, soci fundador del Caliu Gracienc, expresident d'aquesta penya i europeista molt vinculat darrerament en diversos actes socials, com per exemple les seves tasques de dinamitzador de l'homenatge als veterans de l'any 63 que van guanyar, fa 50 anys, la darrera lliga. Benet agafa el relleu de Fidel Bernabéu en aquesta tasca, qui va reemplaçar l'any passat a Siscu Boj. En aquests 13 anys de segle XXI l'Europa ha tingut quatre delegats: Vergés, Boj, Bernabéu i ara Benet.

 

La segona novetat en aquest aspecte del cos tècnic és la figura del fisioterapeuta. Juan León serà l'encarregat d'ocupar el lloc de Marc Cisa, fisioterapeuta que l'any passat va arribar per reemplaçar Marcel Ugas al capdavant d'aquesta tasca. Aquestes són les tres cares noves que, juntament amb els juvenils que fan pretemporada, va poder veure el soci gracienc, 

 

Primer Equip
Albert Benet agafa el relleu com delegat. A la foto feta ahir, al costat de l'etern capità Delmàs

Primer Equip
Juan León, el nou fisioterapeuta del Primer Equip

Primer Equip
Marc Gallart en la seva sortida al camp quan l'speaker va anunciar el seu nom


acidH TEB FederacioAcell