Una crònica d'Àngel Garreta ( @angelgarreta )

Taradell 0 - Europa 2

Còmode partit per estrenar pretemporada

Així l'hem viscut en directe a Twitter (clica la icona)   Twitter

El primer amistós de pretemporada de l'Europa s'ha saldat amb victòria i amb una sorpresa positiva: veure Delmàs novament sobre el terreny de joc. Una història que té una explicació i que manté les botes ben penjades. Pel que fa a l'encontre, un 0-2 sense història tancat en una part i que ha tingut una segona meitat gairebé sense cap ocasió de gol.

Pel que fa a Delmàs, que ningú s'espanti (o s'alegri més del necessari). Delmàs no ha despenjat les botes. L'etern capità ha jugat uns minuts -i no es descarta que en jugui alguns més en endavant si l'equip necessita efectius- tot mantenint-se en forma pel seu homenatge i definitiu comiat el dia 15 d'agost pel Vila de Gràcia.

Com és habitual en tot inici d'amistosos d'estiu, els primers minuts han servit per escalfar cames i entrar en acció. Per l'Europa era el primer encontre deixant enrere dues setmanes intenses de doble sessió. Pel Taradell, el segon amistós però encara sense entrenaments realitzats, en començar la lliga de la seva categoria setmanes més tard que la de Tercera.

El jove Èric, procedent del Juvenil, ha tingut l'honor de ser l'autor del primer gol gracienc en pretemporada. L'ha materialitzat al minut 12, després d'una pilota servida a l'àrea gran i fent un suau toc creuat de primeres. L'encontre ha anat deixant els minuts enrere i abans del descans ha registrat el segon i definitiu gol del partit. Un clar penal sobre Javi Sánchez, transformat pel propi davanter, ha servit per deixar sense més història els primers 45 minuts.

A la represa, tradicional ball de canvis en un i altre equip, gairebé plantejant dos onzes diferents cadascú d'inici. Les ocasions en aquesta part del duel no han sovintejat i les defenses no han patit especialment. Un dels moments especials ha arribat al minut 61 quan Àlex Delmàs ha entrat en el lloc del jove Guillem Josa.

Anecdòticament, Delmàs ha estat qui més a tocar ha tingut el gol, amb un xut centrat des de la frontal que ha refusat el porter local amb els peus. En resum, primer test d'estiu superat i la vista ja posada en el segon amistós, justament demà a Mollet. Durant el matx disputat a Taradell, Guzman i Alegre s'han retirat amb molèsties que no suposen més gravetat.