Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

RAMON GATELL ESTARÀ SIS MESOS FORA DELS TERRENYS DE JOC

Àngel serà operat i serà baixa fins octubre

ÀngelEls pitjors pressentiments s'han fet realitat. La lesió que es va fer Ramon Gatell al genoll en l'amistós contra el Juvenil A mantindrà al migcampista escapulat sis mesos fora dels camps de futbol. Per la seva banda, el punta Àngel haurà de ser operat el dia 22 i estarà sis setmanes baixa. En el cas de Gatell, el futbolista no podrà tornar a estar en actiu fins entrats l'any 2009. En el cas d'Àngel, les previsions apunten a la jornada set contra la Rapitenca.

Ramon Gatell pateix un trencament del lligament creuat anterior de la cama dreta, acció que va tenir lloc a l'amistós contra el Juvenil A i que va provocar, ja 'in situ', crits desgarradors de dolor del migcampista gracienc. Tot feia indicar una greu lesió i les proves mèdiques així ho han confirmat. El futbolista es perdrà mitja temporada sencera.

Àngel López Prim, per la seva banda, pateix un trencament de menisc que serà intervingut el dia 22. La operació mantindrà al golejador de baixa durant el que resta d'agost i tot setembre. Donades aquestes dues baixes, la primera extremadament greu quant a durada en el temps, el cos tècnic de l'Europa està estudiant la possibilitat de fer servir la fitxa lliure que queda a l'equip per reforçar alguna de les dues demarcacions en una incorporació d'última hora.

 

Gatell

Foto: Gatell en el moment de lesionar-se

acidH TEB FederacioAcell