A MASNOU, VICTÒRIA DE NOU

Triomf amb un golàs d'Albert Sánchez

El Primer Equip de l'Europa, en el seu camí de preparació per l'inici de la lliga, ha guanyat per 0-1 al Masnou a domicili, en un camp extremadament favorable on els escapulats han guanyat sempre els darrers anys. Un golàs d'Albert Sánchez des de 40 metres ha donat el triomf. Després de l'avantatge escapulada, ben d'hora, al minut 3, el Masnou s'ha fet amb les ocasions de la primera meitat. La segona, de control més favorable a l'Europa, va ser curta accions clares de gol pels dos equips.

L'Europa ha tornat a guanyar a Masnou de la mateixa manera que ho va fer en lliga el darrer cop: amb un gol de vaselina des de 40 metres. En aquella ocasió va ser Àlex Delmàs. Avui, Albert Sánchez. Corria el minut 3 de partit quan el porter Xavi ha hagut de deixar la seva porteria per tallar un clar contraatac de David Llobet. El refús amb les cames del porter del Masnou ha anat a parar gairebé a mig camp a botes d'Albert, que no s'ho ha pensat dos cops i ha bombejat la 'bimba' fins fer-la entrar dins la porteria.

A partir d'aquí, el Masnou va portar les ocasions de perill a l'àrea de Carulla. Cap acció de remat a boca de canó, però si insistència dels homes de Claudio Festa en les arribades a l'àrea. Destacar un xut creuat de Juste, al minut 18, que ha sortit fregant el pal per molt poqueta distància. En aquest primer temps, Albert Sánchez ha tornat a 'mullar', però l'àrbitre, a instàncies del seu assistent, ha anul·lat el gol per un fora de joc inexistent, reconegut per locals i visitants a la zona de banquetes. El caràcter amistós del partit, però, ha fet que la importància donada al fet fos mínima.

Al segon temps, el xoc ha entrat en una fase ensopida, on ha fet acte de presència el clàssic (i necessari) reguitzell de canvis per tal de donar minuts a tots els homes de totes dues formacions. El domini del joc, si bé més decantat per la part tècnica del cantó gracienc, ha estat equilibrat. De l'encontre cal destacar l'elevat nombre d'exjugadors de l'Europa (Primer Equip, filial o de base) que hi ha actualment a les files del Masnou. Començant per l'entrenador, Claudio Festa, i el seu segon, Edgar, passant per la fisioterapeuta, Marta Saula, i seguint per Pipa, Espín, Abel, Vasco, Adam, Edu i Boris Garrós al camp. El Badalona de Segona B serà el següent rival en el camí de l'Europa.