Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

DOLÇ OCTUBRE

L'Europa és el millor equip del mes


Superat el primer quart de la temporada i deixant enrere tres derrotes consecutives, l'Europa ha signat un gairebé perfecte mes d'octubre que li permet situar-se tercer a la taula (empatat a punts amb el segon) i a només dos del líder. Els dos darrers resultats reforcen molt aquesta alça, situant el conjunt gracienc en la posició on va finalitzar la lliga l'any passat i tenint actualment un punt més que la temporada passada a aquestes alçades.

 

Tres victòries (Pobla de Mafumet i Ascó a casa i Rubí a fora) i un empat (a Figueres) fan que l'Europa sumi 10 dels darrers 12 punts, la millor ratxa del mes igualada amb el Masnou però amb millor diferència de gols. De fet tots dos equps han signat una mateixa trajectòria, deixant enrere jornades consecutives perdent i fent la mateixa suma de punts durant el mes: victòria, empat i novament doble victòria.

 

Enguany, a diferència de la temporada 2012/2013, tot sembla indicar que serà difícil veure un triunvirat d'equips destacar en la taula classificatòria a molta distància dels perseguidors. Acabi com acabi aquest curs esportiu, emoció segur que no faltarà. 

 

Primer Equip
Cebri en el moment de celebrar el 0-1 a Rubí aquest passat diumenge


acidH TEB FederacioAcell