Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

TOTS ELS HONORS A SANT FELIU PER REBRE L'EUROPA

El Santfeliuenc estrenarà la seva tribuna

El proper rival del CE Europa s'estrena enguany a Tercera Divisió per primera vegada en la seva centenària història. Actual equip revelació del campionat (cinquè amb 22 punts), el Santfeliuenc viurà la seva particular festa aquest dissabte en rebre l'Europa el dia de l'estrena de la seva tribuna. Pels blanc-i-blaus, un dia històric esportivament parlant.

 

Poques vegades un club català viu tan emocionat per rebre l'Europa com ho està manifestant aquests dies el Santfeliuenc per tots els mitjans. L'entitat del Llobregat també és centenària com el conjunt gracienc, però no ha estat fins aquesta temporada que ha assolit categoria estatal posant els peus a Tercera Divisió. Els mitjans que envolten el club blanc-i-blau i la pròpia directiva, posen en alt valor que el seu primer equip de futbol disputi un partit oficial de Tercera davant un històric del futbol com l'Europa.

 

El departament de premsa del club ha fet una visita intersetmanal al recinte de Les Grases i ha pogut veure la flamant i bonica tribuna que aquest dissabte (a partir de les 18 hores) estrenaran els locals davant l'Europa en el tretzè partit de lliga de Tercera. Un duel on s'espera un gran ple de públic i un ambient de futbol d'alçada tot i trobar-nos al primer terç del campionat.

Primer Equip
Pels carrers de Sant Feliu es poden trobar cartells promocionals del seu equip de futbol

Primer Equip
Detall de l'obra que l'Europa tindrà l'honor d'inaugurar dissabte

Primer Equip
Vista des del cercle central del camp de la nova tribuna del Santfeliuenc

Primer Equip
Detall de la petita llotja i una cabina de retransmissions esportives

Primer Equip
Vista de la tribuna des de la porteria

Primer Equip
Cartells i cinta adhesiva preparats per ser enganxats i fer una crida a la població

 

 

acidH TEB FederacioAcell