Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

L'EUROPA GUANYA AMB MOLTES PROVES DE POSICIÓ AL CAMP

Fins i tot Carulla va jugar... de davanter!

Premià Dalt - EuropaSi un entrenador vol provar la polivalència d'alguns jugadors i combinar diferents sistemes per tal de saber les reals possibilitats dels seus homes, per això estan els partits que no puntuen: els amistosos. A Premià de Dalt, un Europa molt variat va complir el tràmit. Amb les cames carregades després d'entregar-se a fons només 24 hores abans contra el Badalona, l'Europa s'ha endut la victòria de Premià de Dalt davant un conjunt groc molt ben posicionat al terreny de joc.

 

Marcador


Delmàs de central, com a parella del lateral Víctor al mig de la defensa, o Llobet, baixant a rebre com a pivot defensiu, van ser algunes de les proves que va realitzar ahir l'Europa sobre el terreny de joc. Molts jugadors, com Callicó, Suàrez, Macanás o Fernando van desplaçar-se al partit només per realitzar exercicis de recuperació o tonificació. En definitiva, un partit de proves, sense res en joc, contra un equip que tot just començava la pretemporada i que porta només una setmana entrenant.

El Premià de Dalt va oferir una bona col·locació al camp i va oferir resistència durant bona part del primer temps. El conjunt groc va deixar bones sensacions i va demostrar ser un candidat per pujar a Preferent aquesta temporada. Pel cantó gracienc, després de dues bones ocasions amb pilotes a l'àrea, va arribar el que a la fi seria l'únic gol del partit. Després d'una genial triangulació entre Delmàs, Llobet i Óscar i aprofitant el refús de dos xuts a boca de canó, David va foradar la porteria de per Sergio al minut 35.

Al segon temps, el partit es va refredar i va entrar en una fase molt ensopida. Ni els locals estaven per gaires festes amb només uns dies de preparació i fons físic al damunt, ni tampoc l'Europa estava per massa desgast després d'un partit el dia abans i en vistes a un altre aquest mateix dissabte.

A cinc minuts per acabar el partit, però, un fet va trencar l'ensopiment i va fer que el partit entre el Premià de Dalt i l'Europa passi a la història. En substitució d'Albert Martínez, el porter Carulla va entrar al terreny de joc al minut 85 (veure última foto inferior)... vestit amb la samarreta blanca amb escapulari blau i per ocupar la posició de davanter centre. No obstant, no va donar temps a veure quin toc de pilota tenia, donat que no li va arribar cap en els pocs segons que va estar sobre la gespa.


Fitxa


21/08/08 · Mpal. Premià de Dalt
Partit Amistós

PREMIÀ DALT: Sergio, Amaro, Bellido, Reillo, Molina, Buitrago, Fernández, García, Soriano, Berrueta i De Melo... També van jugar: Buic, Marin, Serrano, Sánchez, Chafino, Pérez, Martínez, Espada, Zamora, Egea i W. Luis.

EUROPA: Adri, Àlex, Víctor, Jonathan, Roger, Delmàs, Llobet, Óscar García, Nefta, Albert Martínez i David... També van jugar: Carulla, Albert Sánchez i Amantini.

ÀRBITRE: López Carballo

TARGETES: Grogues a Buitrago i Zamora (Premià Dalt) i a Àlex i Nefta (Europa)

GOLS: 0-1 (David, 35')

Imatges

Premià Dalt - Europa

Premià Dalt - Europa

Premià Dalt - Europa

Premià Dalt - Europa

Premià Dalt - Europa

Premià Dalt - Europa

acidH TEB FederacioAcell