Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

ELS PALS EVITEN LA VICTÒRIA

Bon joc i moltes ocasions dels escapulats

Martorell - EuropaTres remats a la fusta, un gol no concedit i moltes ocasions. L'Europa va demostrar la seva millora en la conjunció de l'equip a Martorell, tocant la pilota a un o dos tocs i portant el ritme del partit. No obstant, els pals de la porteria van evitar el que hauria d'haver estat una clara victòria. Per la seva banda, el Martorell de Joan Cueva, que dies abans també havia empatat contra el Vilanova de Tercera Divisió, va deixar molt bones sensacions.

 

Marcador


Primer minut de joc, primer pal i gol no concedit a la vegada. El partit començava fort. En una falta directa, Marc Callicó va enviar la pilota al travesser de la porteria de l'exescapulat Yeste. El bot de la mateixa va anar a parar dins la porteria del Martorell, però ni l'àrbitre ni l'assistent van concedir un clar gol.

Des de l'inici de l'encontre, l'Europa va ser amo i senyor de la pilota. Creant joc des del darrere, a un o dos tocs, amb molta velocitat en la transició de les jugades i amb molta arribada per les bandes. No obstant, qui va estar a punt de donar un ensurt va ser el Martorell. Mendoza, en un mà a mà amb Carulla, va xutar fort però centrat. El porter gracienc, amb un segur blocatge, va desfer el perill de gol i de possible refús perillós.

Abans d'arribar-se al descans, el domini gracienc va estar a punt de traduïr-se en gol, però una altra vegada la fusta es va posar pel mig. Un còrner servit per Àlex Delmàs va ser rematat de cap per Albert Sánchez, fent anar a parar la pilota al pal curt. Al segon temps, l'Europa, tot i els progressius canvis, no perdia la seva nova filosofia per aquesta temporada: la pilota llarga, només quan sigui estrictament necessari. El joc dels escapulats va seguir en un gran nivell, però el gol no va voler aliar-se ahir amb els jugadors de José Ángel Valero.

El capità Fernando, amb una canonada des de la frontal, va obligar al porter Robert a lluïr-se amb els punys a falta d'un quart d'hora pel final. Una nova falta directa de Callicó, al minut 85, va obligar a Robert a treure un nou puny salvador. Al tram final del partit, a falta de 120 segons per a l'acabament de l'encontre, un còrner servit per Llobet va tornar a anar a parar al pal. Macanás, incorporant-se des de darrere, va entrar amb tot a rematar i el seu toc amb el cap va topar amb el travesser de la porteria local. En resum, bona aposta futbolística de l'Europa amb l'únic "però" de la falta de definició.


Fitxa


23/08/08 · Mpal. Torrent de Llops
Partit Amistós

MARTORELL: Yeste, Cristian, Jordi, Aguilera, Raúl, Moner, Ignacio, Adolfo, Jorge, Mendoza i Juanito... També van jugar: Gerard, Robert, Adri, Terre, Molina, Micky, Andrés, Pol, Carballo, Camprubí, Víctor i Guillem.

EUROPA: Carulla, Àlex, Amantini, Macanás, Roger, Suàrez, Albert Sánchez, Delmàs, Fernando, Callicó i Óscar García... També van jugar: Víctor, Nefta, Llobet, Jonathan i David.

ÀRBITRE: Mur Romeo

TARGETES: Groga a Camprubí (Martorell)

GOLS: -

Imatges

Martorell - Europa

Martorell - Europa

Martorell - Europa

Martorell - Europa

Martorell - Europa

Martorell - Europa

acidH TEB FederacioAcell