Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

PEP ARAU, NOU REFORÇ A LA BANDA ESQUERRA DE L'EQUIP

Provinent del Badalona de Segona B

Pep ArauDonada la lesió de llarga durada de Ramon Gatell, l'Europa ha incorporat un nou reforç per cobrir les mateixes demarcacions que el migcampista gracienc. Polivalent (tant a la banda del mig del camp o el lateral), Josep Arau, fins ara al Badalona de Segona B, ocuparà la seva plaça. D'aquesta manera, l'Europa torna a comptar (en número i demarcació) amb els mateixos efectius que fins ara al mig camp, a l'espera de la recuperació (tant de bó que ràpida) d'en Gatell.

Amb la incorporació de Pep Arau, la primera plantilla compta ara mateix amb 22 efectius, incloent el lesionat Gatell. Federativament, la plantilla pot comptar amb 23 futbolistes. Aquesta fitxa lliure s'intentarà utilitzar per reforçar l'atac en busca d'un home polivalent, que pugui jugar de '9' o decantat a la banda i amb olfacte de gol. Aquesta demarcació, la més difícil de trobar al futbol d'avui dia,  s'espera que es pugui cobrir en les properes setmanes, fins i tot, si cal, amb el campionat de lliga començat.

Josep Arau Valerí, format a les categories inferiors del Figueres, i amb experiència a Segona B (Figueres, Osasuna B i el propi Badalona), és un jugador jove -ocuparà plaça de sots'23- amb polivalència a la banda i llarg recorregut pel carril esquerre. El cos tècnic buscava un perfil similar a les demarcacions de Ramon Gatell per cobrir la llarga absència del jugador dels terrenys de joc. El nou fitxatge escapulat durà el nom "Pep Arau" a la seva esquena i ha escollit el dorsal número 15 entre els números que quedaven lliures a la plantilla.

Pep Arau

Pep Arau


Article Altes i Baixes 08/09

acidH TEB FederacioAcell