Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

COMUNICAT OFICIAL: RESOLUCIÓ DEL CERDANYOLA-EUROPA

Contingut íntegre del text

Oferim al lloc web oficial del club la notifició de la Federació Catalana de Futbol pel que fa a les sancions de la jornada 25 i la sentència del jutge únic de competició. És el contingut original del text que resol la suspensió del partit Cerdanyola-Europa i que la directiva valorarà a fons els propers dies per dictaminar les directrius a seguir. El màxim òrgan de direcció i decisió del club expressa d'entrada plena disconformitat en alguns aspectes de la resolució.


Acte seguit, en aquest article el club ofereix el redactat del text del Comitè de Competició per tal que el soci del CE Europa valori, amb suficiència pròpia, si la resolució final del cas s'ajusta, en funció dels fets, als valors i la defensa del 'fair play' que promouen diferents estaments i organismes del futbol i l'esport a Catalunya.

Primer Equip

 


Resolució del jutge únic de competició
(en castellà)

 

"Disponer la continuación del partido de referencia, en el terreno de juego del FC.Cerdanyola del Vallés, a partir del minuto 39 de juego, con el resultado de empate a cero goles. El FC.Cerdanyola del Vallés no podrá alinear al jugador D. Ramón Fernandez Bayona, ni más de 10 jugadores. El FC.Cerdanyola del Vallés deberá asumir todos los gastos de la continuación.Dicha continuación se celebrará en la fecha que oportunamente determinará este Juez de Competición; todo ello, de acuerdo con lo dispuesto en el artículo 42.3.b) y d) de los Estatutos de la RFEF, y el artículo 242 del Reglamento General de la RFEF. Ambos Clubs deberán observar lo que prevé el artículo 242 del Reglamento General de la RFEF.

 

La prueba videográfica aportada por el FC. Cerdanyola del Vallés no desvirtua el contenido del documento arbitral, por lo que han de ser desestimadas las alegaciones formuladas. Desestimar las alegaciones formuladas por el CE.Europa, en relación con la solicitud de aplicación del artículo 240.2d) del Reglamento General de la RFEF contra el FC.Cerdanyola del Vallés, toda vez que la decisión del árbitro de suspender definitivamente el partido no fué por el motivo alegado, sino el que consta en el anexo del acta arbitral.

 

Antonio Carrillo Ruiz: Tres partidos de suspensión por protestar a los árbitros (3). Tres partidos de suspensión por haber sido expulsado, incumpliendo su obligación de dirigirse a los vestuarios sin posibilidad de presenciar el partido desde la grada (3)".

acidH TEB FederacioAcell