Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

XAVI GARCIA TORNARÀ A VESTIR D'ESCAPULAT REFORÇANT L'ATAC

El punta aportarà més gol a la davantera

Xavi GarciaLa davantera escapulada necessitava un 'home-gol' més i finalment ha arribat. Xavi Garcia, davanter que la temporada passada ja va militar a la segona volta a les files de l'Europa i que pertany a la disciplina de l'Espanyol, vestirà novament d'escapulat en una segona temporada com a cedit. La secretaria tècnica de l'entitat s'ha decidit per un valor en projecció (20 anys), conegut de la casa, amb demostrat nivell i que coneix tant al cos tècnic com molts dels companys.

Amb la finalització de la temporada, tots els jugadors cedits de les diferents entitats tornen als seus clubs originaris. És per això que Xavi Garcia, davanter que va rendir a gran nivell al tram final de la passada lliga i que va aportar desequilibri en atac, així com gols al compte particular de l'Europa, ha estat durant dos mesos com a 'baixa' del conjunt gracienc, tornant a la disciplina de l'Espanyol B. En tot  moment, però, l'interés del cos tècnic sobre el jugador era present. Després de dies d'intenses negociacions amb el conjunt blanc-i-blau, José Ángel Valero comptarà un any més amb un davanter apreciat per l'afició i que s'integrarà ràpidament a un grup humà i tècnic prou conegut pel jove golejador. En tot moment, el 'nou' punta gracienc ha mostrat la seva preferència, davant qualsevol altra club, per tornar a l'Europa.

Xavi Garcia, que va signar ahir al vespre la seva vinculació amb el club, no podrà debutar aquest cap de setmana contra el Vilanova per qüestions de tràmits federatius, però sí que estarà en disposició de fer-ho a la jornada número 2, en el primer desplaçament de la temporada al camp del Banyoles. El davanter lluirà el nom de 'Xavi' a la samarreta i el dorsal número 18. Amb la plantilla completada (22 jugadors més la baixa mèdica de Ramon Gatell), la plantilla està definitivament tancada aquest estiu.

Xavi Garcia

Xavi Garcia


Article Altes i Baixes 08/09

acidH TEB FederacioAcell