EL CERDANYOLA-EUROPA TINDRÀ REPRESA EL DIA 2 D'ABRIL

A les 20 hores es jugaran mínim 53 minuts

Ja hi ha dia i hora amb confirmació 100% oficial de totes les parts per la disputa dels minuts restants del partit Cerdanyola-Europa de la jornada 25 i que va quedar suspès el passat 16 de febrer al minut 39 del primer temps. Així ho han confirmat els dos clubs implicats i la Federació Catalana. El duel es tornar a iniciar el dimecres 2 d'abril a les 20 hores.

Segons l'acta que recull els primers 39 minuts jugats, l'encontre s'iniciarà amb un lliure directe favorable a l'Europa des de la seva pròpia porteria, defensant la meitat de camp més propera a la zona de vestidors i bar. Es jugaran els sis minuts restants de període i un mínim de dos minuts d'afegit, que era el que anava a allargar aquella meitat el col·legiat en el moment de la suspensió.

Malgrat que els jugadors portaran pocs minuts sobre la gespa, arribats a la mitja part tocarà fer el protocolari descans de 15 minuts per poder disputar, acte seguit, la segona part. Així doncs, es jugaran un mínim de 53 minuts, sense comptar el possible afegit de la segona part. El resultat al moment de la suspensió era de 0-0 i el Cerdanyola disputarà la resta del duel amb un jugador menys per expulsió.