Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

DÓLERA, UNA PÀGINA D'HISTÒRIA

Pinterest

El tècnic supera tots els seus predecessors

En la present temporada Pedro Dólera compleix la seva cinquena lliga al capdavant de la banqueta gracienca. Contra l’Ascó, el passat diumenge, va arribar a 190 partits oficials -entre lliga, play-off i Copa Catalunya-, superant així en 1 encontre el registre de Josep Moratalla, el tècnic que fins ara havia dirigit més partits en la història de l’entitat.

 

Dólera, a més, ha estat el primer que ho ha fet en temporades consecutives sense sortir i entrar del club. “Quan arribes aquí no imagines que estaràs tants anys i un cop hi ets no penses en cap moment que t’estàs apropant a un rècord de partits. Em sento molt orgullós de poder haver arribat a aquesta xifra, senyal que ja porto una bona colla d’anys aquí i que he pogut deixar una petita marca des de la meva arribada”, afirma Pedro Dólera. Només amb finalitzar l’actual lliga regular, Dólera arribarà als 199 partits oficials. 

 

A la pàgina web oficial de l'Europa hem volgut fer un especial repàs de la trajectòria de Dólera en dos aspectes: informatiu i gràfic. D'una banda, a la galeria que podeu veure fent clic al banner Pinterest superior i inferior d'aquesta web, hem afegit 11 fotografies des de la seva arribada al club fins al darrer gran moment de la seva vida escapulada abans d'Ascó. Una vida que repassem en aquest article, sota el quadre de tècnics amb més partits, amb els moments més importants, data per data, de Dólera com entrenador de l'Europa.

Primer Equip

Primer Equip

Pinterest

 


acidH TEB FederacioAcell