Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

DELMÀS CONVIDA UN 'INDECÍS' PERIODISTA A L'EUROPA-VILANOVA

Va ser al programa 'Tot és possible' de RAC1

RAC 1Durant el programa 'Tot és possible' de l'emissora RAC1 del passat dimecres, els presentadors i col·laboradors del programa van parlar de futbol. Un d'ells, Pau Escribano, va dir que era de l'Europa i del Vilanova, i que avui tindria dubtes de qui animar. Àlex Delmàs el va convidar per animar l'Europa. Escribano, originari de Vilanova, vui actualment a tocar del Nou Sardenya. Delmàs, que estava escoltant casualment el programa, va enviar un e-mail per convidar-lo personalment.

La vida està plena de curiositats i la de dimecres passat al programa 'Tot és possible' és una d'elles. Al tram final del programa, parlant de futbol, el periodista Pau Escribano va manifestar que ell era de l'Europa i del Vilanova i que, casualment, tots dos equips s'enfrontaven aquest cap de setmana. Quan va ser animat a decidir-se per un dels dos, Escribano va acabar decidint-se per l'equip d'on va nèixer, el Vilanova. Un dels capitans de l'Europa, Àlex Delmàs, estava escoltant en aquell moment la ràdio i va enviar un correu electrònic convidant-lo al partit d'aquesta tarda amb la condició que Pau Escribano acabés animant a l'Europa.

A continuació, al reproductor d'àudio d'Europa Ràdio, podeu escoltar els dos fragments del programa amb les declaracions d'Escribano i la intervenció electrònica del jugador escapulat. Com bé diu el títol del programa, s'ha demostrat que tot és possible.

 

Logo Europa Ràdio

Delmàs convida Pau Escribano a l'Europa-Vilanova

acidH TEB FederacioAcell