Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

PUNTES QUE RESOLEN PARTITS

Javi Sánchez i Cebri signen gols decisius

Sumen un total de 26 gols entre tots dos (20 Javi Sánchez i 6 Cebri), més de la meitat de les dianes de l'equip. Són els dos puntes nats de la plantilla de l'Europa i en el tram més decisiu de la temporada responen al màxim a les necessitats de l'equip amb gols que valen el seu pes en or. En el cas de Javi Sánchez, el davanter és a dia d'avui el màxim golejador del grup V de Tercera Divisió.

 

No només ambdós futbolistes sumen més de la meitat de gols de l'equip, sinó que dianes transformades per un dels dos jugadors han decidit 30 dels actuals 65 punts de l'equip. Comptabilitzant els gols que, en aquell partit de torn, hagin obert el marcador, l'hagin decantat o hagin servit per empatar, Javi Sánchez ha donat directament 20 punts a l'equip i Cebri 10. En les darreres jornades és quan tots dos han resultat més determinants. En el cas de Javi Sánchez, amb els dos gols que van servir per sumar un empat -i conservar average a favor- a Ascó, o el gol decisiu pel triomf a Vilassar de Mar. En el cas de Cebri, el gol per salvar un empat a casa davant el Santfeliuenc i per deixar els punts a l'estadi aquest dimecres contra el Vilafranca.

Primer Equip

 
Ambdós futbolistes arriben al moment de la veritat en el millor estat de forma individual de la temporada. A nivell tècnic i tàctic, tots dos jugadors aporten diferents qualitats, sovint complementàries -Dólera els ha fet coincidir sobre la gespa en més d'una ocasió- i que amplien el ventall de possibilitats ofensives del quadre gracienc. Acte seguit us deixem amb el detall estadístic dels 26 gols transformats pels dos davanters, gol a gol, rival a rival, jornada a jornada i minut a minut.

Primer Equip



acidH TEB FederacioAcell