Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

UN VIATGE PLE D'EUROPEISTES!

S'omple l'autocar a disposició dels socis

Quatre hores abans de tancar el termini d'inscripcions, l'autocar que el club reserva a disposició de socis i aficionats per acompanyar el Primer Equip a Terrassa aquest diumenge ha tancat la darrera plaça. Per aquesta via, 60 escapulats acompanyaran l'Europa per intentar guanyar a l'Olímpic egarenc.

La crida ha resultat un èxit absolut i l'afició de l'Europa demostra estar engrescada amb aquest final de temporada dels seus jugadors. Les 60 places de l'autocar s'ompliran per anar a Terrassa diumenge al matí (sortida de la porta principal de tribuna, al carrer Camèlies, a les 10:15 hores). Entre aquestes 60 places, confirmada la presència d'una vintena llarga de membres de l'animosa penya Eskapulats.

Així mateix, altres socis ja han confirmat la seva presència mitjançant altres alternatives de transport, privat o públic. S'espera que el número de socis i aficionats a l'Olímpic de Terrassa s'apropi a les 200 persones per viure la penúltima i molt decisiva jornada de lliga del grup V de Tercera Divisió.

autocar-ple-1

Aficionats fent pinya amb l'equip en un dels darrers partits a casa

acidH TEB FederacioAcell