Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

NEFTA, EN OBSERVACIÓ PER UNA RASCADA A L'ULL ESQUERRE

El migcampista va jugar només 45 minuts

NeftaA pocs minuts d'arribar-se al descans del partit entre l'Europa i el Vilanova, Neftalí González va caure a terra en una acció on un rival li va clavar dos dits a l'ull esquere. El jugador va ser retirat del camp a la mitja part i ara estarà uns dies de seguiment mèdic per tal de recuperar-se d'un hematoma. Durant el descans del primer partit de lliga, els serveis mèdics de l'Europa van detectar que el jugador no podia continuar sobre el terreny de joc. En el seu lloc va debutar el jove David Llobet.

El fort cop rebut a l'ull va provocar que Nefta acabés veient de forma borrosa per l'ull afectat, provocat per una rascada a la còrnia. El jugador no va presenciar la resta de l'encontre, en ser traslladat ràpidament a la mutualitat, d'on va ser redirigit a l'Institut Català de la Retina. Allà mateix, el jugador serà avui novament observat i tot apunta a que els metges determinaran dos o tres dies de repòs complet i de mínims moviments i girs del cap, així com no agafar pes. De cara a la convocatòria del partit contra el Banyoles, el jugador serà dubte fins a darrera hora de la setmana.

Per la seva banda, demà també passaran revisions mèdiques els jugadors Àngel (seguiment de la seva operació), Banal (evolució de la seva recuperació) i Ramon Gatell, qui podria rebre ja una data definitiva d'operació.

acidH TEB FederacioAcell