Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

ENTRADES ANTICIPADES A 5 EUROS PEL DARRER PARTIT DE LLIGA

Preu vàlid fins divendres a les 19 hores

Per tal que l'estadi presenti una molt bona entrada en el darrer i decisiu partit de lliga de Tercera Divisió que determinarà en quina posició jugarà el play-off l'Europa i que encara reserva opcions pel títol, la directiva ha decidit posar a disposició entrades anticipades a meitat de preu: 5 euros. Les entrades es podran comprar des d'avui mateix i fins divendres a les 19 hores a les oficines del club.

La resta de condicions d'accés al Nou Sardenya es mantenen igual respecte altres partits anteriors. És a dir, els socis entraran de franc i l'entrada general a les guixetes el mateix diumenge al matí seguirà al seu preu habitual: 10 euros. Així doncs, tots els interessats en fer-se amb una entrada anticipada a meitat de preu ho podran fer des d'avui dimarts i fins divendres. Els horaris, d'11 a 14 hores pel matí i de 17 a 20 hores fins dijous i de 17 a 19 hores el divendres.

Per donar el darrer crit de suport a l'Europa en lliga regular i abans de jugar un play-off pel qual ja està classificat matemàticament, s'espera una bona presència de públic al Nou Sardenya (també hi assistiran equips del futbol base i familiars). Recordem que l'horari del partit és l'habitual dels partits a casa (i que, a la vegada, és unificat per la FCF): diumenge 11 de maig a les 12 hores.

masnou5e-1Una imatge de gent fent cua a les guixetes del Nou Sardenya

acidH TEB FederacioAcell