Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

TOTHOM ES JUGA ALGUNA COSA

Els rivals dels tres primers han de salvar-se

Els tres duels que aquest diumenge acabaran decidint el títol de lliga no deixen cap escletxa per la sospita ni la relaxació dels rivals de Cornellà, Montañesa i Europa. Els tres respectius adversaris (Castelldefels, Vilassar de Mar i Masnou) es juguen la permanència a Tercera Divisió. El destí i els capricis del calendari han fet que tots sis equips, casualment, tinguin els seus objectius en joc el darrer dia i cap d'ells pugui permetre's el luxe de baixar els braços i arriscar-se a una decepció.

Mentre Cornellà, Montañesa i Europa es 'rifaran' el primer lloc de la taula i, en el seu defecte, l'ordre de posicions del play-off de cara al factor emparellaments i/o tornada de la primera ronda a casa, per sota la cosa és també competida. Malgrat que reglamentàriament només baixen tres equips (el Gavà marca aquesta zona calenta amb 39 punts), bé és cert que hi ha una alta possibilitat que l'AE Prat, de Segona B, pugui signar un descens a la finalització de la jornada. Si aquest descens té lloc, fins que no acabi la promoció d'ascens -i es vegi si un equip de Tercera puja o no-, seran quatre els equips damnificats per sota.

Amb el resultat del Prat no es podrà especular, donat que la Tercera Divisió tancarà la lliga pel matí i la Segona B no ho farà fins la tarda. Així doncs, a l'hora de dinar de diumenge i fins que la Segona B no dicti una altra cosa, el quart per darrere es veurà afectat per un descens no compensat. Ara mateix marca la posició número 17 el Santboià, amb 40 punts, a només 1 del Masnou (rival de l'Europa) i 2 del Vilassar de Mar (rival de la Montañesa) i del Castelldefels (rival del Cornellà). Així doncs, tot està obert per veure quin desenllaç tindrà la lliga aquest diumenge i, per sort pel futbol, tothom haurà de donar el màxim d'un mateix fins al xiulet final de l'àrbitre.

6joc-1Els sis equips es juguen alguna cosa diumenge al matí

acidH TEB FederacioAcell