Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

EL PARTIT EUROPA-BALAGUER ES DISPUTARÀ EL DIA 14 A LES 18:30

Es busca més assistència després d'un pont

Europa - BalaguerTal com va informar la web oficial del club, l'horari habitual dels partits del Primer Equip serà, com tots els anys, les 12 del matí dels diumenges. No obstant, dues circumstàncies ben diferents faran que la primera i segona setmana de partits a casa es juguin per la tarda. Ara, per una qüestió presencial. Si l'estrena contra el Vilanova tenia arguments de possible excés de calor al migdia, ara el motiu és un llarg pont amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya.

La festivitat del dia 11 de setembre, que caurà en dijous, provocarà un llarg cap de setmana per a molta gent, que aprofitarà per marxar fins diumenge lluny de la rutina habitual. És per això que  el partit Europa - Balaguer, corresponent a la 4a jornada de lliga i que es jugarà al Nou Sardenya el 14 de setembre, es disputarà a les 18:30 hores, aprofitant que a les dates actuals i per la tarda encara fa bon temps i llum natural.

D'aquesta manera es busca permetre que tota la gent que hagi marxat de pont pugui tornar a casa durant el matí, migdia i primera hora de la tarda de diumenge i assistir al partit de futbol en un horari propici. A partir d'aquesta data, la resta de jornades de lliga a l'estadi gracienc tornaran a l'hora habitual.

acidH TEB FederacioAcell