Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

VICTÒRIA AL PRIMER AMISTÓS INTERSETMANAL DE SETEMBRE

Un Delmàs en ratxa, autor dels dos gols

Vilassar de DaltDurant tot setembre, l'Europa disputarà partits entre setmana (el dia 24, de caràcter oficial, en la jornada aplaçada de lliga contra el Santboià). La intenció del cos tècnic escapulat és perllongar la planificació del mes d'agost pels jugadors que no hagin jugat el darrer partit oficial. D'aquesta manera, es busca intensificar l'aspecte esportiu i físic més enllà de la preparació de la pretemporada. En el primer 'test', victòria per 0-2 a Vilassar de Dalt.

 

Marcador


Per tal de no deixar 'refredar' tots els aspectes treballats durant la pretemporada i per tal d'implementar el sistema tàctic donant minuts de joc als jugadors que no hagin disputat partit de lliga el cap de setmana, l'Europa ha omplert el mes de setembre de partits intersetmanals.D'igual forma, es busca també seguir intensificant el ritme físic dels titulars de l'anterior diumenge. El primer compromís escapulat es va saldar ahir a Vilassar de Dalt amb un 0-2. El proper, el dia 11 de setembre la Tercera Divisió té jornada de lliga però l'Europa té aplaçat el seu partit amb el Santboià per la disputa de la Copa Catalunya. En aquella data, però, l'Europa jugarà a Caldes de Montbui en horari matinal. El dia 17, desplaçament a Vilanova del Vallès i el dia 24, jornada oficial de lliga, amb el partit ajornat a Sant Boi.

Al nou camp de Vallmorena, l'Europa va superar al Vilassar de Dalt amb dos gols d'Àlex Delmàs, golejador de la setmana al conjunt escapulat. Al conjunt local milita actualment, com a jugador, Sergi Rueda, l'expreparador de porters i membre de l'staff tècnic de José Ángel Valero la temporada passada. Al primer temps, l'onze inicial dels graciencs estava format per només dos homes titulars del passat diumenge. Pel que fa a les ocasions, només tres accions a destacar. Un cara a cara de Xavi Garcia, un xic escorat, que el porter local va resoldre; un xut de Dani Santos fregant el pal com a acció més destacada del Vilassar i a nou minuts pel descans un xut a la fusta de David Llobet per l'Europa.

Al segon temps el Vilassar de Dalt va sortir amb força, amb un xut al travesser d'Aitor Moreno. Progressivament, l'Europa va tornar-se a fer dominador de la pilota i va començar a generar ràpides contres per la banda. Així va arribar un clar penal sobre Amantini al minut 63, que Delmàs va transformar en el 0-1. Al tram final, el ritme de partit es va anar refredant fins que en l'últim minut de partit, en ple temps afegit, Delmàs, amb un xut fort i sec a la frontal interna de l'àrea, va superar al porter rival. La nota negativa, però, va ser pel defensa Pep Arau, que va rebre un fort cop al nas (possible trencament) que el tindrà segurament uns quants dies de baixa.


Fitxa


04/09/08 · Mpal. Vallmorena
Partit Amistós

VILASSAR DALT: Cristian, Edgar, Rueda, De la Cruz, Emilio, Monti, Bustos, Aitor Moreno, Carlos, Dani Santos i Aitor González... També van jugar: Jordi, León, Hansa, Pardo i Deme.

EUROPA: Adri, Àlex, Víctor, Jonathan, Pep Arau, Albert, Suàrez, Llobet, Nefta, David i Xavi... També van jugar: Carulla, Delmàs, Fernando, Macanás, Roger, Amantini i Callicó.

ÀRBITRE: Méndez Orellana

TARGETES: Grogues a Emilio i Pardo (Vilassar de Dalt)

GOLS: 0-1 (Delmàs -p-, 63'); 0-2 (Delmàs, 91').

Imatges

Vilassar Dalt

Vilassar Dalt

Vilassar Dalt

Vilassar Dalt

Vilassar Dalt

Vilassar Dalt

 

acidH TEB FederacioAcell