Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

HOMENATGE A DÓLERA

Reconeixement pels seus 200 partits

Abans de començar el duel de semifinals del play-off d'ascens entre Europa i Socuéllamos, el club va realitzar tres homenatges. Dos d'ells als equips campions Infantil A i Aleví A. El tercer, per sorpresa, al tècnic Pedro Dolera, tot commemorant els seus 200 partits oficials a la banqueta. L'entitat, representada sobre la gespa pel vicepresident Arturo Ramírez  i el tresorer Robert Biete, va fer entrega a Dólera d'una samarreta amb el seu nom i el número 200 a l'esquena.

Expressament, el club va mantenir en secret aquest gest cap al seu entrenador, un gest que no formava part dels anuncis i incidències prèvies del partit que, normalment, es comuniquen mitjançant aquesta pàgina web oficial, les xarxes socials o el full d'alineacions el mateix dia de partit. L'entitat va voler en tot moment reservar-se aquesta sorpresa pel final i poder celebrar els 200 partits de Dólera -assolits en el duel de play-off a casa contra Mutilvera en l'anterior ronda- davant l'afició.

El tècnic d'El Prat de Llobregat va signar per l'Europa l'11 de juny de l'any 2009 i, des de llavors, ha sumat cinc temporades a la sempre difícil i calenta banqueta gracienca. En aquests cinc anys ha assolit la classificació per dos play-offs d'ascens a Segona B (2013 i 2014) i ha deixat un títol a la vitrina, el desitjat Torneig d'Històrics del Futbol Català (2010). Pel camí, el 2009 va aconseguir la primera volta invicte de l'Europa com a local en 38 anys i enguany ha sumat la millor primera volta en punts de tots els temps: 41. Podeu repassar els altres moments destacats de la seva trajectòriaaquí.

200D 1Dólera rebent la samarreta d'homenatge a l'Europa-Socuéllamos

acidH TEB FederacioAcell