Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

HI HAURÀ DERBI AMB EL SANT ANDREU TRES ANYS DESPRÉS!

Sortejat el Torneig d'Històrics 2014

Ha tocat 'la grossa' al sorteig de grups de la propera edició del Torneig d'Històrics del futbol català. Al Guinardó, seu de la competició, es va sortejar ahir a la tarda la fase de grups dels 12 equips participants. Al grup 2 (que es jugarà el 5 d'agost) hi haurà derbi contra el Sant Andreu. De fet hi haurà derbi per partida triple, donat que l'altre equip que completa el grup amb quadribarrats i escapulats és el Sants.

Quatre caps de sèrie (els equips de Segona B de la temporada passada més el Cornellà, recent ascendit) van ocupar per sorteig els quatre grups de triangular -del 4 al 7 d'agost en aquesta primera fase-. L'Europa va formar part dels equips del segon bombo i va quedar emparellat al grup 2, on obrirà el foc el dia 5 d'agost a les 18:30 hores contra el seu màxim rival, el Sant Andreu, un equip amb el que no es creua oficialment des de la Copa Catalunya i Vila de Gràcia -unificats en un sol partit- del 15 d'agost de l'any 2011. Anteriorment es va creuar el 2010 en la final del propi Històrics que va alçar l'Europa al Guinardó.

A continuació us deixem amb unes imatges del sorteig celebrat ahir i seguit en directe pel Twitter oficial del club, així com un infogràfic especial realitzat per ceeuropa.cat amb tot el que cal saber sobre composició, mètode de competició, horaris i dates de l'edició número XXIX del Torneig d'Històrics del futbol català.

Primer Equip
Víctor Mur, cap de premsa del torneig, explicant el funcionament als presents a l'acte

Primer Equip
Presència de representants dels equips i de la premsa al sorteig de grups

Primer Equip
Alguns directius han exercit de 'mans innocents' per treure les boles dels emparellaments

Primer Equip
Quadre final de l'edició de l'any 2014

acidH TEB FederacioAcell