L'EQUIP REPETEIX TRIOMF EN EL SEGON PARTIT ENTRE SETMANA

El juvenil Puerto ha debutat amb un gol

Caldes - EuropaEl Primer Equip segueix intensificant l'aspecte físic i tàctic amb partits entre setmana. En el duel amistós d'avui que reemplaçava al partit de lliga amb el Santboià (dia 24), els escapulats han superat al Caldes de Montbui amb vuit gols, un d'ells obra del juvenil Puerto, debutant amb l'equip. La resta de gols dels homes de José Ángel Valero han estat materialitzats per Callicó (2), David, Xavi (2), Nefta i el capità Fernando.

Caldes de Montbui ha acollit, com a casa, al Primer Equip de l'Europa. En poques visites a domicili ha estat tan ben tractada la comitiva gracienca. Tant jugadors com cos tècnic, delegat i premsa han rebut una cortesia i amabilitat fora del que és habitual en els camps de futbol. Curiosament, un equip de 2a regional ha estat molt més senyor que altres clubs fins i tot de categories més altes i professionals del futbol català. Quedi aquí l'apunt.

Pel que fa al futbol, l'Europa, novament amb un combinat de jugadors "titulars" i "suplents", ha anat de menys a més en la intensitat de les seves accions. La primera mitja hora del partit ha passat amb el control total i absolut de la pilota per part gracienca (també lògic donada la diferència de quatre divisions amb el rival). No obstant, ocasions ben poques a cap de les àrees. Un remat en planxa de Xavi Garcia al minut 30 i un xut mà a mà amb el porter, un xic escorat, de David al minut 31, feien pensar en que arribaria el primer gol de la matinal. Així ha estat. Només cent vint segons més tard, Callicó ha obert un marcador que ell mateix s'ha encarregat de tancar al primer temps amb una magistral falta directa al minut 42, deixant un 0-2 al descans de l'amistós.

Al segon temps ha debutat el juvenil Puerto, que acabaria arrodonint la seva estrena amb un gol. Mentrestant, però, el Caldes ha agafat un xic adormit l'Europa als primers tres minuts de represa i ha aconseguit retallar distàncies amb un gol d'Agüero que es trobava tot sol al segon pal fruit d'un error defensiu. Els següents minuts han estat animats per totes dues bandes, amb el jove David ampliant diferències pels graciens (1-3) i Puerto estrenant-se amb el Primer Equip dos minuts més tard (1-4). La rèplica local, una gran jugada a l'espai en que Pol Martí, regatejant-se Carulla en el cara a cara, ha aconseguit el 2-4. Tots tres gols, el de David, el de Puerto i el de Pol Martí, en només cinc minuts.

Ha estat novament Xavi qui, al minut 65, ha acabat de trencar el marcador a favor d'un Europa que ha estat absolut dominador de la pilota i de les accions de perill de cara a porta en la darrera mitja hora, la de més intensitat física i tàctica de l'equip. Un minuts més tard, Nefta ha fet el 2-6, que ha estat arrodonit pels gols de Fernando i novament Xavi, aquest últim al minut 84, portant al marcador el definitiu 2-8. Diumenge vinent a l'Europa li espera el Balaguer, un nou "test" però amb els punts en joc.

11/09/08 · Mpal. Caldes Montbui
Partit Amistós

CALDES MONTBUI: González, Conejo, Martínez, Miguel Ángel, Agüero, Jose García, Escobar, Coral, Fran García, Castan i Pol Martí... També han jugat: Fonseca, Luque, Capmany, Güede, Gómez, Salmerón i Morgado.

EUROPA: Adri, Àlex, Suàrez, Jonathan, Víctor, Llobet, Albert Sánchez, Óscar, Callicó, Xavi i David... També han jugat: Carulla, Nefta, Macanás, Albert Martínez, Fernando, Roger, Delmàs i Puerto.

ÀRBITRE: Gonzálvez Lobert

TARGETES: Groga a Agüero (Caldes)

GOLS: 0-1 (Callicó, 34'); 0-2 (Callicó, 42'); 1-2 (Agüero, 48'); 1-3 (David, 52'); 1-4 (Puerto, 54'); 2-4 (Pol Martí, 57'); 2-5 (Xavi, 65'); 2-6 (Nefta, 66'); 2-7 (Fernando, 74'); 2-8 (Xavi, 84').