Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

ÀNGEL, BANAL I PEP ARAU, AL TRAM FINA DE LES SEVES LESIONS

Tornaran al grup entre cinc i quinze dies

LesionatsMentre l'equip juga partits de lliga i amistosos entre setmana, tres jugadors segueixen el seu propi pla específic de treball per tal d'estar totalment recuperats el més aviat possible. Progressivament, Àngel, Banal i Pep Arau tornaran a treballar amb el grup entre la propera setmana i finals d'aquest mes. El primer en tornar serà Arau, un cop gairebé recuperat de la seva lesió al nas. Àngel, que hauria d'entrar al grup a final de mes, en serà l'últim.

Àngel López i Xavier Banal són els dos únics jugadors de la plantilla que encara no han pogut jugar cap amistós ni partit oficial amb la samarreta escapulada. Tots dos tocats del genoll, esperen estar a punt per ajudar l'equip a mitjans i a final de mes. Banal es preveu que comenci a fer sessions de grup i sessions individuals (compaginades) a mitjans de la propera setmana, per tal d'estar disponible de cara a la convocatòria de la darrera setmana de competició on hi haurà dos partits (el dia 24 i el dia 28). Per la seva banda, Àngel es preveu que entri a treballar amb el grup a l'inici de la darrera setmana de setembre, el dilluns dia 29, per tal d'entrar a les convocatòries de les primeres jornades de lliga del mes d'octubre.

En el cas de Pep Arau, el cop al nas rebut en el partit amistós contra el Vilassar de Dalt ha provocat un grau de lesió de menys setmanes de recuperació del que es preveia en un principi. El lateral podria entrar a principis de la setmana que ve a treballar de forma natural amb el grup i seria susceptible de ser convocat el cap de setmana del dia 21.

acidH TEB FederacioAcell