Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

EL NOVÈ DEBUTANT DE VALERO

David, el darrer en vestir el blau escapulari

DebutantsEn només un any (de setembre de l'any passat a l'actual setembre), José Ángel Valero ha fet debutar amb la samarreta del Primer Equip a nou joves valors de la casa. Si a aquests jugadors els hi sumem els de casa que ja hi havia a la primera plantilla, el tècnic escapulat podria fer un onze inicial gracienc. En aquestes dues temporades, una de sencera i la que ara comença, el cos tècnic ha trobat el perfecte equilibri entre fer pujar l'equip a la classificació vers els darrers anys i nodrir la plantilla de jugadors fets a la Vila amb força minuts de protagonisme.

De la porteria a la davantera, de la mà de José Ángel Valero han debutat  oficialment en campionat de lliga Adrià Buetas, Àlex Isern, Boris Garrós, Víctor Argudo, Albert Sánchez, Gabriel Molina, Jonathan Reina, David Llobet i David Fernández. El tècnic també va ser responsable de pujar al Primer Equip a Ramon Gatell, qui ja havia debutat a la Tercera Divisió de la mà de Josep Moratalla. Si a tots ells sumem Fernando Núñez, el capità de l'equip i fet a Gràcia, el qual també ha participat molt activament dels onzes inicials del tècnic escapulat, es podria fer un equip amb jugadors formats al Nou Sardenya

Enguany, tres jugadors juvenils han pujat al Primer Equip a banda del porter Adri, que ja va debutar oficialment la temporada passada (al Miniestadi, en el partit Barcelona B - Europa). Fins ara havien tingut minuts David Llobet i Jonathan Reina. El que faltava per debutar ho va fer diumenge contra el Balaguer. David Fernández (a la foto inferior posant-se la samarreta per entrar al camp mentre rebia instruccions) és el novè gracienc en debutar de mans de José Ángel Valero, un entrenador de la casa, un home de club.

 

Debutants

Fotos: 'Chiqui' García

 

acidH TEB FederacioAcell