Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

FERNANDO, MACANÁS I DELMÀS, ESCOLLITS COM A CAPITANS

Consens entre la plantilla i l'staff tècnic

CapitansEl Primer Equip ja té els tres noms que representaran la capitania de l'equip sobre el terreny de joc. Dos d'ells repeteixen responsabilitat una temporada més. Fernando Núñez serà el primer capità. Àlex Delmàs serà el tercer capità i un nouvingut, Joaquín Macanás, ocuparà el segon lloc. En absència de qualsevol d'ells sobre el terreny de joc i amb Ramon Gatell lesionat de llarga durada, Àlex Isern assumiria la capitania com ja ho ha fet en alguns partits amistosos.

El vestuari del Primer Equip i el seu cos tècnic han escollit, per sistema de consens, els capitans de la plantilla. Com era d'esperar, Fernando Núñez, capità la darrera temporada del Centenari, repetirà com a primer de la llista i màxima representació del conjunt escapulat sobre el terreny de joc. Àlex Delmàs també repeteix en aquestes tasques, enguany com a tercer capità. Un dels nouvinguts, el central Joaquín Macanás, per veterania, experiència i pes específic dins el vestuari, ha estat escollit segon capità.

El fet de donar aquesta responsabilitat a aquests tres jugadors comportarà la seva representativitat als terrenys de joc però també fora, en aquells actes que pugui dur a terme al llarg de la temporada el club, de caire social o esportiu i en que es requereixi presència o representativitat de la primera plantilla gracienca.

acidH TEB FederacioAcell