Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

CALLICÓ, BAIXA SEGURA PEL PARTIT CONTRA EL CORNELLÀ A L'ESTADI

Té afectats els isquiotibials de la cama dreta

CallicóMarc Callicó, el gran protagonista de la victòria de l'Europa al camp del Santboià, on una falta directa xutada per l'extrem escapulat es va convertir en el gol que donava els tres punts, serà baixa segura per aquest diumenge per una lesió  (de durada per determinar) als isquiotibials de la cama dreta. El jugador coneixerà el seu abast definitiu aquest dilluns.

Durant el partit contra el Santboià, Callicó ja va haver de rebre assistència del fisioterapeuta de l'equip, Marcel Ugas (com s'aprecia a les dues imatges inferiors) per molèsties a la part posterior de la seva cama dreta. Al final de l'encontre, l'extrem escapulat va rebre també assistències al vestuari i ahir dijous va realitzar-se una ecografia per detectar possibles lesions. L'anàlisi va detectar uns 4 centímetres afectats als isquiotibials de la seva cama dreta.

Callicó

Una segona observació mèdica va indicar un possible micro-trencament de 1'5 cm a la zona afecta, fet que s'haurà de confirmar el proper dilluns amb una nova revisió dels isquiotibials del jugador. Callicó es perdrà segur el duel de diumenge contra un dels seus anteriors equips i en dependència dels resultats de les observacions mèdiques, podria estar recuperat ja pel següent partit o, en el pitjor cas possible, perdre's dues jornades més de competició.

Callicó

acidH TEB FederacioAcell