Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

SANT CELONI, ESCENARI DEL DARRER AMISTÓS ENTRE SETMANA

Callicó serà finalment baixa dues setmanes

Sant CeloniEl Primer Equip de l'Europa disputarà aquest vespre (20:30 hores) el darrer amistós de preparació entre setmana. Serà el darrer de l'any 2008 -tret d'algun canvi de darrera hora-, però no de la temporada, donat que aquest costum es vol reemprendre al mes de gener, després de l'aturada de Nadal. Aquells amistosos, però, seran cada 15 dies i, en principi, al Nou Sardenya.

L'Europa jugarà avui a Sant Celoni el seu quart i darrer amistós de preparació, per tal de donar minuts als jugadors menys habituals i provar també diversos conceptes tàctics. El balanç de l'Europa en aquest tipus de partits, a l'espera del resultat d'aquesta nit, és de dues victòries (Vilassar de Dalt i Caldes de Montbui) i una derrota (Vilanova del Vallès), amb 10 gols a favor i 4 en contra.

El Sant Celoni es troba actualment a Segona Regional, després d'haver viscut una meteòrica caiguda vertiginosa que en tres anys l'ha portat de la Primera Catalana a l'actual categoria, tres divisions per sota. De fet, l'Europa i el Sant Celoni s'han vist les cares a l'escenari d'aquesta nit una vegada, quan el conjunt llavors entrenat per Pep Moratalla militava a Primera Catalana. En aquella temporada (la única de l'Europa en aquesta divisió), Sant Celoni va ser l'escenari del primer desplaçament de l'equip -amb victòria per 0-1-, on va debutar al Primer Equip el jugador Àlex Burch (foto inferior).

Sant Celoni
 
Actualment, el Sant Celoni, amb un pressupost de 140.000 euros, vol recuperar la categoria perduda l'any passat i pujar a Primera Regional com a primer pas per tornar a treure el cap per les categories que l'havien vist fer-se gran. En un altre ordre de coses, Marc Callicó ja coneix l'abast de la seva lesió, després de confirmar-se un trencament de 2 centímetres als isquiotibials de la cama dreta. El jugador no podrà ser convocat pel partit d'aquest diumenge a Sant Carles de la Ràpita i anirà molt just a poder-ho fer contra el Manlleu, a casa, a la següent jornada.

acidH TEB FederacioAcell