TANQUEN LA 'GIRA' ENTRE SETMANA AMB VICTÒRIA I GERMANOR

Àngel, titular, va jugar els primers minuts

Sant Celoni - EuropaUn gol de Xavi, mà a mà amb el porter, al minut 90 de partit, va donar el triomf a l'Europa en un partit que va servir per seguir fent proves i per donar els primers minuts de joc a Àngel López, totalment a punt per entrar a l'equip. Tots dos equips van acabar el dia amb un sopar de germanor, convidats per la directiva del club local, el qual va dedicar totes les atencions a l'Europa.

Sant Celoni i Europa van protagonitzar un partit ple de velocitat i sense pausa en el joc, en que el conjunt gracienc va mostrar-se, com es lògic, molt superior sobretot al tram final de partit, amb arribades constants a l'àrea i remats amb perill. No obstant, la victòria gracienca només va poder ser per la mínima diferència, fet que parla també a favor de la voluntat i esforç d'un conjunt, el local, cridat a l'ascens de categoria.

Com va passar a Vilanova del Vallès, els locals es van avançar molt aviat. Als cinc minuts, una falta directa de Sese, que va rebotar en un defensor, va despistar tothom i va acabar al fons de la xarxa. No obstant, només un minut va durar l'avantatge dels blanc-i-vermells a l'electrònic del camp. Un penal a favor de l'Europa va ser transformat per Àlex Delmàs, tornant les taules al marcador. Al minut 26, en una jugada sense perill, Adri va rebre d'un company i en un petit embolic amb si mateix, va intentar regatejar-se al davanter Pepe amb la mala sort de fer-li picar la pilota a les cames i veure com aquesta acabava al fons de la xarxa, convertint-se en el 2-1 pels locals.

Com amb el primer gol, poc va trigar l'Europa en tornar a empatar. En aquesta ocasió, a la mitja hora de joc. Un servei de cantonada va ser rematat amb el cap de forma impecable per Pep Arau al fons de la xarxa. Amb empat al descans, al segon temps el matx va ser un autèntic monòleg d'un Europa molt més pressionant, combinatiu però poc definidor. De vegades per mala sort i d'altres per una punteria poc afinada. Al minut 86, Víctor Argudo, internant-se a l'àrea en diagonal cap a la línia de fons, va ser objecte d'un clamorós penal que l'àrbitre no va assenyalar.

Quan l'empat semblava inevitable tot i l'allau d'ocasions visitants, una gran passada en profunditat a Xavi va deixar al davanter gracienc totalment sol davant el porter, superant-lo en el cara a cara amb pilota per ras al pal curt i signant la victòria en el darrer partit intersetmanal de l'equip. A la finalització de l'encontre, germanor i sopar en comú entre les plantilles del Sant Celoni i l'Europa, un gest poc habitual al nostre futbol i que parla bé i bo del Sant Celoni.

02/10/08 · Mpal. Sant Celoni
Partit Amistós

SANT CELONI: Clopés, Pou, Joan Marc, Marc Bru, Sese, Casado, Miki, Castro, Pepe, Jose i Doménech... També van jugar: Martínez, Óscar, Villa, Ivan Ruiz, Feliu i Carlitos.

EUROPA: Adri, Amantini, Jonathan, Víctor, Pep Arau, Delmàs, Llobet, Xavi, Albert Sánchez, David i Àngel... També van jugar: Carulla, Roger, Ramon Suàrez, Fernando, Nefta, Albert Martínez i Àlex.

ÀRBITRE: Godoy Quintana

TARGETES: Groga a Ivan Ruiz (Sant Celoni)

GOLS: 1-0 (Sese, 5'); 1-1 (Delmàs -p-, 6'); 2-1 (Pepe, 26'), 2-2 (Pep Arau, 30'); 2-3 (Xavi, 90').