Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

CAPITÀ TOT TERRENY!

Fernando ha jugat els 900 minuts de la lliga

FernandoCapità de l'equip, líder sobre el camp i titular indiscutible. Fernando Núñez s'ha fet amo i senyor, com cada temporada, del mig del camp de l'equip gracienc. El jugador format a la pedrera gracienca és l'únic, juntament amb el porter Carulla, en haver disputat tots els minuts en joc d'aquesta lliga. Als seus 30 anys, el mig europeista aporta més càracter i experiència que mai.

Format a Gràcia, bicampió de la Copa Catalunya amb l'Europa (1997 i 1998), exjugador del mític Figueres que va eliminar al Barcelona de la Copa del Rei i va arribar a les semifinals i ara pulmó del seu equip de tota la vida al mig del camp del conjunt escapulat, Fernando Núñez fa temps que ve confirmant-se com un dels millors mitjos defensius (si no el millor) de la Tercera Divisió.

Enguany, el capità gracienc està agafant encara més protagonisme dins la seva pròpia i important figura. Titular indiscutible, Fernando ha jugat tots els minuts possibles d'aquesta lliga, xifra només igualada per Carles Carulla, porter de l'equip, demarcació en que és més habitual jugar tots els minuts. Sobre el camp, només Joaquín Macanás  i Ramon Suàrez segueixen el rastre del mig gracienc, amb 859 i 847 minuts acumulats de forma respectiva i titulars en tots els partits. A continuació us deixem amb les estadístiques de tots els jugadors de la plantilla.

Fernando

 un servei estadístic de ceeuropa.cat

acidH TEB FederacioAcell