Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

VALERO: "VAIG DIR QUE ESTÀVEM A 50 MINUTS DE FER HISTÒRIA"

El tècnic confessa què va dir a la mitja part

ValeroTot partit èpic va acompanyat d'alguna frase èpica. Acostuma a ser un matrimoni indisoluble. Amb 1-3 al descans, José Ángel Valero va esperonar l' esperit èpic dels seus jugadors amb una frase que va acabar confessant posteriorment, entre rialles, a la roda de premsa posterior al partit. L'Europa estava només a 50 minuts de canviar la seva pròpia història.

Rares vegades es pot parlar de grans remuntades a la història de l'Europa i menys encara a la més recent, dels anys 90 cap aquí. Remuntar un gol és relativament senzill, remuntar-ne dos força més complicat i remuntar un 0-3 poc menys que impensable pels socis i seguidors. No obstant, la història de vegades guarda una cita especial amb matinals com la que va viure l'Europa diumenge.

L'entrenador escapulat va recordar als seus jugadors que "esteu a 50 minuts de canviar la història d'aquest club". El tècnic va confessar que "era un partit que l'haviem viscut moltes vegades. Els darrers anys (referint-se a remuntar partits) sempre havia sortit tot malament. La motivació d'avui era intentar donar-li la volta a la història. Fa dos anys un partit d'aquests segur que l'acabàvem perdent". A la finalització de l'encontre, Marc Callicó, autor de la centrada del darrer gol escapulat, va abraçar-se amb el seu entrenador i li va dir "veus com podiem canviar la història?". Podeu veure i escoltar les declaracions del tècnic a Europa TV a l'enllaç inferior.

 Video Descobrim el secret

acidH TEB FederacioAcell