Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

LA POBLA DE MAFUMET TORNARÀ A SER UN PUNT D'INFLEXIÓ?

L'equip espera sumar el tercer triomf seguit

PoblaEl Municipal de La Pobla de Mafumet es va convertir l'any passat en el camp on la història de l'Europa dins la lliga va canviar radicalment. L'equip, que havia encaixat quatre derrotes consecutives, va capgirar el seu rumb guanyant per 1-2. Tornarà a ser enguany punt de partida d'una nova dinàmica?. La lliga arriba al tram on els equips afronten els veritables objectius.

El campionat de Tercera Divisió entra en una d'aquelles etapes on els equips se situen als llocs de la taula que els hi va pertocant per tot el que han demostrat fins a la data i on alguns equips canvien els seus objectius inicials de la temporada per d'altres més realistes (sigui en positiu o negatiu). L'Europa, que ha trencat una ratxa de tres derrotes seguides i porta ja dues victòries al seu caseller, vol que el camp de La Pobla de Mafumet torni a ser un aliat per entrar en una nova dinàmica.

És en aquest moment que l'equip ha d'apretar als equips de la zona de privilegi de la lliga i retallar distàncies. El calendari, a priori, es propici per fer-ho. Els resultats, començant pel d'aquest diumenge, marcaran quin tipus de camí seguirà el conjunt escapulat en el proper tram de lliga. La temporada passada l'equip va visitar La Pobla després d'encaixar quatre derrotes seguides (4-0 a Banyoles, 1-2 a casa contra el Reus, 3-0 a Palamós i 0-2 a l'estadi contra el Cassà). Després de la victòria a terres tarragonines, el conjunt de José Ángel Valero va enganxar una espectacular ratxa positiva que el va portar a gairebé tenir opcions de lluitar pel playoff. Tornarà a tenir enguany La Pobla de Mafumet el mateix efecte positiu? La resposta diumenge al migdia.

acidH TEB FederacioAcell