Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

VALERO: "A CASA TENIM MÉS PERILL QUE UNA CAIXA DE BOMBES"

El tècnic no vol cap relaxament a l'estadi

ValeroNi eufòries ni relaxament. Almenys dins la plantilla. Això és el que intenta inculcar aquesta setmana José Ángel Valero als seus homes després dels dos darrers resultats de l'equip amb una remuntada i una golejada històrica. L'entrenador avisa de la irregularitat de l'equip a casa en aquest inici. Començar a sumar resultats positius consectius a l'estadi és el següent pas.

El tècnic escapulat té clar que on el públic gaudeix amb un equip de Tercera Divisió (on poca gent es desplaça i no hi ha televisió en directe) és a casa. Assegurar els punts que s'hi disputen genera la sensació de fortí inexpugnable i transmet més confiança als jugadors davant el seu públic. Tot i això, aquesta temporada l'inici de lliga al Nou Sardenya ha estat irregular i l'equip, sobretot, ha encaixat un número massa elevat de gols tot i haver capgirat algun partit.

És en aquest sentit que Valero es va pronunciar a la roda de premsa posterior al partit a La Pobla amb unes clares paraules: "a casa tenim més perill que una caixa de bombes". Per l'entrenador gracienc és clau "guanyar-se mica a mica el respecte a la categoria. No serveixen de res ni els noms, ni l'escut ni el club. Hem de seguir amb la nostra humilitat". Podeu veure i escoltar les declaracions completes sobre el proper partit a casa al següent enllaç.


 Video Valero a Europa TV

acidH TEB FederacioAcell