Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

ESTADÍSTIQUES BOGES!

L'Europa, d'un extrem a l'altre a la lliga

EstadístiquesPoques vegades un equip mostra unes estadístiques tan variables com les que presenta el Primer Equip de l'Europa després de catorze jornades de lliga. El conjunt escapulat ha passat de no marcar gols a golejar i de no rebre pràcticament cap a encaixar-ne a parells en cada partit. Unes estadístiques irregulars que, no obstant, mantenen l'equip a la zona alta.

Al principi de la lliga l'Europa treia autèntic petroli de tots els gols que marcava. La falta de definició davant porteria i les poques ocasions que creava l'equip eren un factor preocupant que, no obstant, rebaixava la seva importància en estar situar l'equip a la zona alta. A favor d'aquell equip inicial, però, hi havia l'estadística dels pocs gols encaixats. Als cinc primers partits del campionat l'Europa presentava 5 gols a favor i 4 en contra.

Si agafem els darrers cinc partits com a mesura comparativa, les estadístiques no tenen absolutament res a veure. L'equip escapulat crea moltes ocasions i gairebé no baixa d'un parell de gols per partit. Per contra, gairebé cada ocasió del rival també acaba en gol. Així les coses l'equip, en les darreres cinc setmanes, presenta una elevadíssima xifra de 15 gols a favor i una també elevada de 7 gols en contra. Per acabar de fer boges aquestes estadístiques, l'Europa en suma una altra ben curiosa i poc habitual. L'equip gracienc marca tants gols fora de casa com a casa (1'7 per partit de mitjana al Nou Sardenya i 1'66 a domicili), però en canvi encaixa molts més gols al seu estadi que lluny del seu terreny de joc (2 gols per partit de mitjana a casa i 0'8 fora).

acidH TEB FederacioAcell