Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

EL POBLE SEC - EUROPA ACABA AMB VICTÒRIA 50 ANYS MÉS TARD

Triomf en el record del partit de 1958

50 anysTocava fer-ho fa 50 anys, quan estava en joc superar la primera ronda per l'ascens a Segona Divisió i el conjunt gracienc era favorit, però han hagut de passar cinc dècades per a que els actuals jugadors escapulats guanyessin al Poble Sec en l'acte d'aniversari d'aquella promoció. El partit es va recordar amb la presència del president de la FCF i sota factors adversos.

 

50 anys


El Nou Sardenya, escenari que aquesta temporada comparteixen tots dos equips, va ser el marc dins el qual es va disputar el partit homenatge del millor resultat del Poble Sec a la seva història, una victòria a la fase d'ascens a Segona Divisió de 1958 sobre un Europa favorit a totes totes i que va quedar eliminat a les primeres de canvi. El Poble Sec, no obstant, no va aconseguir tampoc pujar a Segona, en ser eliminat posteriorment pel Sants, però guarda en aquella data el seu punt més elevat de competició esportiva.

Jugadors sequistes d'aquella època es van donar cita a l'estadi gracienc on la Federació Catalana de Futbol, amb el seu president Ricard Campoy al capdavant, i el CE Europa, amb Guillaume de Bode com a amfitrió, van entregar dues plaques a Pedro Venero, president del Poble Sec, en record del partit homenatge d'ahir. Comentem que l'encontre es va disputar sota condicions adverses per dos motius. El primer, que tot i ser l'homenatge del Poble Sec, el conjunt blanc-i-blau no va poder reunir suficients jugadors de la seva primera plantilla per a la convocatòria, fet que va comportar algun petit 'prèstec' futbolístic per part de l'Europa. El segon, les condicions meteorològiques, que van impedir acabar del tot el parti, que es va donar per finalitzat al minut 80.

Pel que fa al futbol, victòria gracienca amb un gol del defensa escapulat Jonathan, de cap, a la sortida d'un còrner al minut 54 de partit. L'encontre, fluix i fred, no va tenir gaires ocasions destacades però si que va deixar sobre la gespa artificial de l'estadi ganes de jugar i lluita per part de tots dos equips. L'Europa va presentar un elevat nombre de jugadors titulars a l'onze i va donar minuts als menys habituals. El defensa del Juvenil A, Roman Golobart, va tornar a jugar un amistós amb el Primer Equip després de la seva estrena en el partit del Centenari contra l'Espanyol.


Fitxa


27/11/08 · Nou Sardenya
Partit Amistós · "50 anys de la promoció a Segona"

POBLE SEC: Salva, Ferran, Rueda, David, Ismael, Alberto, Puchi, Gómez, Serrano, Ivan i Pau... També van jugar: Vicenç, Moran, Febron i Albert.

EUROPA: Adri, Albert Sánchez, Amantini, Banal, Víctor, Fernando, Ramon Suàrez, Delmàs, Óscar García, Callicó i David... També van jugar: Golobart, Llobet, Carulla, Xavi, Àlex, Àngel, Pep Arau, Jonathan i Nefta.

 

 

GOL: 0-1 (Jonathan, 54')
.

Imatges

50 anys

50 anys

50 anys

50 anys

50 anys

acidH TEB FederacioAcell