Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

A PALAMÓS, A LES DOTZE

El conjunt local canvia el seu horari habitual

PalamósEl Primer Equip de l'Europa intentarà mantenir la bona ratxa en lliga (ja suma sis partits sense perdre) a un camp que històricament no se li ha donat bé: el Municipal de Palamós. A diferència dels darrers anys, els escapulats no jugaran per la tarda, sinó que ho faran a les dotze del matí. El conjunt de Jordi Condom ha establert aquest horari pels partits de desembre i gener.

El degà del futbol català passa pels seus pitjors moments esportius de la darrera dècada. Tot i la classificació -penúltim del campionat- i el bon moment de l'Europa, el conjunt de José Ángel Valero no pot refiar-se d'un equip necessitat i en un escenari gens propici històricament pels interessos graciencs. De fet, en les onze visites que l'Europa ha fet a Palamós al llarg de la història, només en dues ocasions s'ha obtingut la victòria. La darrera (per 0-1) el dia 19 d'octubre de 1997, fa més d'onze anys.

Des de llavors, l'Europa ha obtingut en cinc duels un total de tres empats i dues derrotes, aquestes últimes els dos darrers anys de forma consecutiva. La situació classificatòria, la poca presència de públic a l'estadi i el fred que s'acostuma a viure als mesos de desembre i gener a les instal·lacions del Palamós han provocat el canvi d'horari.


acidH TEB FederacioAcell