Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

L'EUROPA JUGARÀ CONTRA EL PRIMER EQUIP DEL BARÇA AL JUNY

Guardiola ho va anunciar al Nou Sardenya

BarçaLa sala de premsa de l'estadi gracienc va ser l'escenari escollit per presentar un derbi d'alló més especial. A finals d'aquesta temporada (sense Mundial ni Eurocopa a l'estiu), el primer equip del FC Barcelona disputarà un amistós al Nou Sardenya amb totes les seves principals figures. El tècnic blaugrana, Josep Guardiola, ho va anunciar ahir al vespre.

Desenes de mitjans de comunicació es van donar cita ahir a la sala de premsa del Nou Sardenya, plena de gom a gom. El motiu bé s'ho valia. El tècnic de la primera plantilla blaugrana assistia a la presentació d'un partit ben especial: Europa - Barça, a disputar en una data per determinar del mes de juny, un cop acabades les competicions oficials de lliga. Acompanyat a la sala gracienca pel president del FC Barcelona, Joan Laporta, així com altres directius, Guardiola, al costat del tècnic gracienc, José Ángel Valero, va manifestar que "no vam poder venir pel Centenari i encara que siguin dos anys més tard, aquí estarem". Per l'entrenador de l'actual líder de la Primera Divisió "la gespa artificial no serà cap problema".

Tant tècnic com president del Barça van manifestar la seva intenció d'assistir al partit del mes de juny amb les màximes figures possibles del primer equip. A partir del mes de març, l'administració del club posarà a la venda les entrades anticipades a preu general i a preu especial pel soci escapulat. Quan es tinguin perfilats més detalls sobre horaris i condicions del partit, la web oficial del CE Europa oferirà puntual informació.

 


acidH TEB FederacioAcell