Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

TRES JUGADORS DE CAMP I EL TÈCNIC, SANCIONATS PER DIUMENGE

L'equip viurà obligades rotacions a la gespa

BaixesEl Primer Equip de l'Europa rep aquest diumenge a l'estadi al cuer de la categoria, el Banyoles, en el primer partit al Nou Sardenya del 2009. El conjunt escapulat tindrà tres baixes sobre la gespa respecte el darrer partit. Callicó i Macanás per vermella directa i Xavi Banal per acumulació d'amonestacions. Qui també acumula cinc targetes grogues és el tècnic, José Ángel Valero.

L'entrenador escapulat haurà de dirigir el seu equip des de darrere la barana delimitadora de la banqueta gracienca. Així mateix, el tècnic es veurà obligat a fer rotacions a les posicions que ocupaven els jugadors sancionats, principalment a l'eix defensiu, que té la nota positiva del retorn de Juan Pablo Amantini després de complir el seu cicle de targetes.

Valero, com ja ha fet en anteriors ocasions en lliga, podria obtar per col·locar al centre de la defensa a Ramon Suàrez, a l'espera de decidir un acompanyant al pivot del mig del camp per a Fernando. On també hi haurà variacions serà a l'extrem esquerre per tal de cobrir la baixa de Callicó. Tres dels jugadors que van entrar a la segona part a Vilanova (Xavi, Llobet i Nefta) poden ser els candidats a fer-se amb la titularitat en un partit clau pels objectius escapulats.


acidH TEB FederacioAcell