Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

ÀNGEL FA EL PRIMER 'HAT TRICK' DE LA TEMPORADA I SUMA VUIT GOLS

És el màxim golejador de l'equip enguany

ÀngelÀngel López Prim va signar el passat diumenge el seu millor partit com escapulat. Autor de tres gols, el davanter és el primer jugador que fa un 'hat trick' enguany i és pichichi particular de l'equip. En un altre ordre de coses, l'Europa va derrotar ahir 12-0 a l'equip holandès del VV de Weide en l'amistós que van disputar tots dos conjunts amb presència de cares noves.

El llarg davanter escapulat, referència en punta d'atac de l'Europa, va completar diumenge el seu millor 'matx' aquesta temporada, fet que li va permetre ser el primer jugador escapulat que signa tres gols en un partit enguany i destacar-se en la llista particular de l'equip, amb vuit gols, com a màxim golejador, seguit de Delmàs amb cinc i Albert Martínez amb quatre. El jugador, en declaracions a Europa TV (que podeu veure clicant a l'enllaç inferior) va afirmar estar "molt satisfet. M'alegro pels companys i pel cos tècnic perquè haviem passat unes setmanes mogudetes i se'ns havia posat en dubte".

Àngel López considera que "hem fet (per diumenge) un gran partit, hem donat espectacle, hem marcat gols i hem estat a l'alçada". Respecte la seva marca personal el punta afirma estar "molt content, ja que tres gols no es fan cada dia. El Banyoles no era fàcil perquè li va aixecar la setmana abans un 0-2 a un equip de PlayOff".


Àngel
Àngel dirigint-se cap a la pinya que formen els seus companys
al moment de celebrar el primer gol de la 'maneta' al Banyoles

 


L'equip goleja al VV de Weide... fent 12 gols!
 
En un altre ordre de coses, ahir a la nit l'Europa va golejar a l'equip holandès del VV de Weide, d'stage aquests dies a Gràcia, per un contundent 12-0, amb 7 gols al primer temps i 5 al segon. Per l'Europa va jugar un combinat de jugadors del Primer Equip i el Juvenil A, del qual es van incorporar Blas, Freixas, Golobart, Quesada i la darrera incorporació de l'equip d'Ángel Gómez, el brasiler Lucas.

Precisament el juvenil Lucas va ser l'autor d'un dels dotze gols, que es van repartir de la següent manera: David (3), Llobet (2), Callicó, Óscar, Nefta, Àlex, Delmàs, Blas i Lucas.
 
 

acidH TEB FederacioAcell