Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

CLUB, COS TÈCNIC I PLANTILLA FAN SEU EL "AMB TU, GUANYAREM"

L'equip fa una crida a l'afició per diumenge

Amb tu, guanyarem!"Amb tu, guanyarem!" és el lema dels darrers cartells dels partits del Primer Equip que es poden veure penjats per Gràcia i voltants amb el dibuix d'una samarreta amb un gran "12" (símbol del número de l'afició). Ahir, president, entrenador i capitans se'l van fer seu, animant al soci i aficionat a venir diumenge.

Després d'un mal inici de 2009 (tres derrotes, una victòria i un partit aplaçat en menys de trenta dies), l'Europa afronta una molt important jornada aquest diumenge a les 12 del matí davant l'AE Prat. Les opcions de l'equip per assolir les fites marcades aquesta temporada estan encara intactes. És per això que club, cos tècnic i plantilla han fet pinya per retrobar el bon camí, com aquell que va mantenir l'equip amb una ratxa de vuit partits sense perdre al tram final de l'any passat.

Ahir, a la llotja i a la gespa del Nou Sardenya, Guillaume de Bode, president de l'entitat, José Ángel Valero, entrenador de l'equip, i els capitans Fernando Núñez i Àlex Delmàs van protagonitzar una foto amb el cartell del partit Europa-Prat. Tots quatre fan una crida a l'afició per recolzar i animar l'equip per tal de capgirar la dinàmica actual de resultats. La segona volta és encara molt llarga i és per això que encara no es pot descartar res. Com deia el poeta Miquel Martí i Pol: tot està per fer i tot és possible.


Amb tu, guanyarem!

 

acidH TEB FederacioAcell