Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

L'EUROPA-SANTBOIÀ, DIJOUS 19 DE FEBRER A LES VUIT DEL VESPRE

El partit de diumenge 22 a casa, per la tarda

SantboiàEl partit corresponent a la jornada número 22 del campionat de lliga de Tercera Divisió entre el Club Esportiu Europa i el Futbol Club Santboià ja té data de disputa. Serà el dijous dia 19 de febrer, al Nou Sardenya, a les vuit del vespre, segons ha dictaminat la Federació Catalana de Futbol, que havia instat als clubs a posar hora per aquell dijous.

Tot i que tots dos clubs no volien jugar el partit durant el mes de febrer i deixar l'ajornament per a futures setmanes, la Federació Catalana de Futbol ha obligat a totes dues entitats a disputar el partit pendent dins l'actual mes de competició. Tot i que la normativa en categoria estatal permet escollir data mentre encara duri aquella volta (primera o segona) del campionat, l'ens federatiu ha decidit pels clubs.

Sobre la data del dia 19, doncs, Europa i Santboià han acordat bilateralment l'hora de disputa del partit, que serà a les vuit del vespre a l'estadi Nou Sardenya. El fet de jugar en dijous i a darrera hora afectarà al temps de recuperació dels jugadors de cara al duel del següent cap de setmana. És per això que el cos tècnic ha programat l'Europa - Rapitenca del diumenge dia 22 en horari de tarda (encara per determinar), per tal de deixar més hores de recuperació als futbolistes.


 

acidH TEB FederacioAcell