Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

LA LESIÓ DE DAVID DEIXA L'EQUIP AMB UN ÚNIC DAVANTER CENTRE

Àngel, únic efectiu en punta d'atac a l'equip

David

Amb David i Albert Martínez lesionats, Àngel López és l'únic davanter centre nat disponible per a la convocatòria de José Ángel Valero de cara al partit contra el Reus de diumenge al Nou Sardenya. Les baixes se sumen a la falta d'efectivitat de l'equip, que suma un gol en els darrers sis partits. Les baixes podrien condicionar la llista final de convocats.

Si bé formar un onze titular contra el segon classificat en lliga, el Reus, pot no ser un problema d'inici, el cert és que del Primer Equip no quedaran davanters centres per completar la convocatòria a la banqueta. El cos tècnic escapulat estudiarà reconvertir algun extrem o mitja punta (en cas de necessitat durant el partit) o bé convocar algun davanter del Juvenil A.

L'equip, que arrossega una preocupant falta de definició de cara a porteria, ha vist com l'infortuni sumava la baixa del davanter David en un entrenament d'aquesta setmana, després de rebre una entrada d'un company en un exercici. El jugador podria estar unes quantes setmanes de baixa.

 

 

acidH TEB FederacioAcell