Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

RAMON GATELL REP L'ALTA MÈDICA

El jugador, en disposició de ser convocat

Gatell

Han passat exactament set mesos clavats per a poder tornar a veure a Ramon Gatell en disposició de saltar a un terreny de joc. L'extrem gracienc es va lesionar un dia 12 del mes d'agost i ahir, 12 de març, va rebre l'alta mèdica per la seva lesió al lligament creuat anterior de la seva cama dreta. La recuperació arriba en un moment decisiu per participar de l'equip.

Si bé, per prudència, Ramon Gatell podria ser convocat passat aquest cap de setmana (tot i que res és descartable), la veritat és que el jugador va rebre ahir una de les notícies més positives dels darrers mesos: l'alta mèdica. Després de ser operat a la clínica Quirón, davant el Camp de l'Àliga, del lligament creuat anterior, el jugador ha completat cada plaç previst de recuperació, amb la supervició de Marc Fernández (preparador físic) i Marcel Ugas (fisioterapeuta) en les sessions del Primer Equip.

La lesió, que va tenir lloc en un partit de pretemporada a casa contra el Juvenil A, queda ja enrere i permetrà al jugador de la pedrera tornar a sentir-se futbolista i debutar aquesta temporada amb la samarreta escapulada. Gatell arriba en un moment oportú per disposar de més efectius per a l'equip al tram final de jornades que queden per disputar a Tercera.

 

 

acidH TEB FederacioAcell