Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

EL CASSÀ - EUROPA JA TÉ DATA: DIJOUS SANT A LES 20 HORES

Acord entre clubs per avançar el partit

Cassà

Per motius del canvi en el sistema de PlayOff de Tercera a Segona B, el calendari de lliga sortejat a l'agost s'ha de finalitzar una setmana abans del previst. És per això que per Setmana Santa (que mai hi ha lliga) enguany tocarà jugar. Cassà i Europa han acordat fer-ho dijous sant al vespre. El partit es jugarà a Cassà de la Selva el dia 9 d'abril a les 20 hores.

Per tal de facilitar un mínim gruix de dies de vacances (divendres sant, dissabte, diumenge i dilluns de pasqua), Cassà i Europa, d'acord entre totes dues directives, han decidit avançar la jornada d'aquell cap de setmana al dijous sant al vespre. La incomoditat d'haver de jugar aquesta jornada en aquestes dates ha propiciat la decisió.

Ambdós clubs admeten que l'horari és extrany, inèdit i rocambolesc, però el fet d'haver d'improvitzar una jornada de lliga un cop entrats en competició i la intenció lloable de tots dos clubs de no voler "tocar els nassos" als aficionats en plenes vacances (i de la majoria de clubs Tercera Divisió, que faran quelcom similar) fan que l'horari del dia 9 d'abril a les 20 hores sigui el més factible per a jugadors, entrenadors, directius, estament arbitral, premsa i aficionats.

 

 

acidH TEB FederacioAcell