Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

DOBLE SANCIÓ A BANAL I VALERO

El jugador es perdrà els dos propers partits

Banal

El Comitè esportiu de la Federació Catalana de Futbol ha sancionat amb dos partits l'expulsió de Xavi Banal al tram final del partit disputat la passada setmana contra el Premià. D'igual forma, el tècnic, José Ángel Valero, ha estat castigat amb un partit més, afegit al que encara li quedava de sanció. Tots dos se sumen a les sancions, per un partit, de Ramon Suàrez i Pep Arau.

Cinc baixes tindrà l'Europa per sanció aquest diumenge en la visita de la Pobla de Mafumet a l'estadi. Tres d'elles sobre la gespa i dues a la banqueta. Al terreny de joc, sancionats amb un partit estan Pep Arau i Ramon Suàrez, a qui s'afegeix Xavi Banal amb dos partits. A la banqueta, Marc Fernández, expulsat diumenge, i José Ángel Valero (que li restava un partit de sanció i al qual li han afegit un més per protestar al col·legiat a la finalització del partit) no podran seure al seu lloc corresponent.

Així doncs, diumenge, a la banqueta escapulada, hi haurà els jugadors suplents de la convocatòria i el delegat de l'equip, Siscu Boj, sense cap tècnic present. No obstant, les característiques dels camps de Tercera Divisió i en concret del Nou Sardenya permetran tant a José Ángel Valero com a Marc Fernández situar-se a mig metre de la banqueta, rera la barana que delimita l'àrea tècnica de la grada.

 

 

acidH TEB FederacioAcell