Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

AIXÍ ARRIBA EL DERBI

Sant Andreu i Europa arriben en bona ratxa

Derbi

És impossible parlar del derbi entre Europa i Sant Andreu sense recordar els lamentables fets de la primera volta: pancarta provocadora, canvi de substàncies a la beguda del porter escapulat per part d'un reduït sector d'aficionats, les càmeres de TV3 retirant-se de les grades increpades en el moment d'entrevistar seguidors graciencs... Molts precedents, tots ells negatius, que un i altre equip i, perquè no dir-ho, totes dues aficions (almenys la immensa majoria sensata) pretenen deixar enrera.

L'esportivitat regna als fòrums d'internet i també entre aficionats quadribarrats i escapulats. Un equip no començarà tampoc a caure-li bé a l'aficionat rival, això és antagònic, però si que es respira el que podriem anomenar una "sana tensió". L'espectacle, almenys a les grades, està assegurat.

A nivell esportiu, el Sant Andreu intentarà certificar de manera matemàtica la seva classificació per la promoció d'ascens i l'Europa, per la seva banda, donar un pas endavant cap a la permanència a la mitja-baixa taula de la lliga. Tots dos equips, tot i tenir diferent potencial i lluitar per diferents objectius, arriben amb ratxes igualades al duel. De fet, l'Europa, en les darreres cinc jornades de lliga, ha fet més punts que el seu rival de diumenge.

acidH TEB FederacioAcell