Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

UN TRIOMF PODRIA DEIXAR LA TEMPORADA VISTA PER SENTÈNCIA

Les matemàtiques depenen d'una victòria

Blanes

Un triomf és tot el que necessita l'Europa per deixar de patir definitivament en aquesta lliga. A falta de 15 punts per disputar i a 11 de distància del descens, una bona combinació de resultats aquest cap de setmana podria permetre anar pensant en la temporada vinent i passar pàgina d'aquesta pel que fa a la responsabilitat de planificació del proper exercici de lliga 09/10.

Si l'Europa guanya i el Vilajuïga perd, la permanència del conjunt escapulat a Tercera Divisió seria matemàtica pel que fa a la classificació directa del grup Vè de Tercera (comptant que enguany, a priori, no baixarà cap català de 2a B). Si l'Europa guanya i el Vilajuïga també ho fa, restarien 12 punts per disputar a la lliga, amb 11 punts en joc, fet que deixaria la citada permanència no assegurada de forma matemàtica però si de forma virtual. Cal tenir en compte, però, que en el pitjor cas possible el Vilajuïga hauria de fer gairebé cinc victòries consecutives (no ho ha fet en tot el campionat) per capgirar aquesta situació respecte el conjunt escapulat.

Els únics arguments de dubte per certificar la permanència aquesta mateixa setmana els posa el propi Europa. El conjunt escapulat és el segon pitjor equip de la lliga en aquesta segona volta, només superat pel cuer de la categoria. Els de José Ángel Valero només han guanyat dos partits al Nou Sardenya des de les vacances de Nadal. Trencar aquesta mala ratxa amb un triomf contra el Blanes podria permetre planificar des de "ja" la temporada 09/10.

acidH TEB FederacioAcell