Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

L'EUROPA VARIA L'HORARI UNIFICAT I JUGARÀ DISSABTE A LA TARDA

L'Europa - Vilajuïga, dissabte a les 18 hores

Horari

Tot i que en una primera instància la Federació Catalana de Futbol havia obligat a tots els equips (hi hagués quelcom en joc o no) a jugar en horari unificat diumenge a les 17 hores, Europa i Vilajuïga (que ja no es mouran d'on estan classificats) han pogut alliberar l'horari del seu partit. Aquest es jugarà dissabte en lloc de diumenge, i es disputarà a les sis de la tarda.

Finalment la FCF ha alliberat l'horari dels equips que s'enfronten sense res en joc -com sempre havia estat habitual-. Europa i Vilajuïga tancaran la temporada al Nou Sardenya en un partit que es jugarà dissabte per la tarda. El diumenge tarda, la ciutat de Barcelona presenta ofertes de Primera Divisió que podrien minvar la presència de públic i en l'horari habitual del matí tampoc es pot jugar donat que aquest cap de setmana es disputa el partit contra l'homofòbia.

Així doncs, el dissabte a la tarda (18 hores) ha estat el dia i hora escollits per l'Europa, als quals el Vilajuïga no ha posat cap impediment. En aquest partit les penyes també aprofitaran per donar els seus trofeus individuals als jugadors del Primer Equip. El Caliu Gracienc entregarà el trofeu al "Jugador amb més Caliu", que enguany cau en la figura de Ramon Gatell. Per la seva banda, la Torcida Escapulada entregarà el trofeu "Millor Jugador" a Àlex Delmàs.

 

 

acidH TEB FederacioAcell