Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

ENTRADA ÚNICA I SOLIDÀRIA PER CINC EUROS CONTRA EL VILAJUÍGA

Es destinarà 1€ de cadascuna al 'Teaming'

Teaming

El darrer partit de lliga de Tercera Divisió (dissabte a les 18 hores al Nou Sardenya) entre l'Europa i el Vilajuïga, tindrà una entrada única de 5€, més de la meitat de menys del preu habitual. D'aquests diners, un euro per entrada anirà destinat al projecta solidari 'Teaming' amb Nexe Fundació. El preu únic s'estableix a totes les modalitats d'entrades al recinte esportiu.

L'Europa ha decidit rebaixar a més de la meitat el preu de l'entrada del darrer compromís de lliga de la temporada 08/09. El fet de jugar-se en un horari poc habitual i no tenint res en joc sobre la gespa més enllà de l'orgull de guanyar de tots dos equips, ha provocat que la mesura, a més sigui també de caire solidari. D'aquesta manera, 1€ de cada 5€ venuts per les entrades anirà destinat al projecte 'Teaming'.

Què és 'Teaming'?

El projecte "Teaming" consisteix, de forma voluntària per a tots aquells empleats de les entitats que ho vulguin, en donar un euro de la mensualitat al projecte per tal de reinvertir-lo en la causa que l'empresa (en aquest cas el club) hagi decidit. L'Europa destinarà els diners recollits a la Fundació Nexe, situada a Gràcia (Camèlies amb Escorial), entitat que treballa amb nens de 0 a 6 anys amb pluridiscapacitat, més de la meitat dels quals no tenen un diagnòstic específic.

 

 

acidH TEB FederacioAcell